AAU Alumni, Aalborg Universitets alumnenetværk
AAU Alumni, Aalborg Universitets alumnenetværk

Alumnefest 2019 på Restaurant Mortens Kro i Aalborg


Dato og tid

Fredag d. 4. oktober 2019 kl. 17:45 til Lørdag d. 5. oktober 2019 kl. 01:00

Tilmeldingsfrist

Torsdag d. 3. oktober 2019 kl. 16:00

Sted

Restaurant Mortens Kro

Mølleå 4
9000 Aalborg

Arrangør

AAU Alumni, Aalborg Universitets alumnenetværk
Tlf: +45 99408090
alumni@aau.dk


                                                                                   

Alumnefesten 2019

AAU Alumni sætter rammerne for en fantastisk fest og DU er inviteret.

Vi garanterer dig udsøgt mad, underholdning og ikke mindst muligheden for at møde dine gamle AAU alumnebekendtskaber og udvide dit netværk med nye. Og ingen Alumnefest uden et godt grin. I år er det stand-upper Mark Le Fêvre, der leverer underholdningen.

Gør aftenen til et brag af en fest!

PROGRAM (med forbehold for ændringer)         

                
 

Kl. 17.45 Dørene åbner
              Velkomstdrink   
Kl. 18.30 Velkommen til Alumnefesten 2019
Kl. 18.45 Middag og underholdning
Kl. 22:00 Dansegulvet åbner
Kl. 01.00 Festen slutter

Prisen for at deltage er kr325,00. 
For denne pris får du velkomstdrink, lækker 3-retters menu med vin, vand og øl ad libitum (under middagen)
Efter middagen vil der være mulighed for at købe drikkevarer til rimelige priser. 

Bemærk: Ved tilmelding skal du bekræfte, at du har læst teksten "Info om behandling af personoplysninger" vedrørende behandling af dine oplysninger og samtykke vedrørende billeder, deltagerliste og markedsføring. 

Hold dig løbende opdateret om Alumnefesten 2019 på www.alumni.aau.dk og på Facebook

Info om behandling af personoplysninger 
1. AAU Alumni og Aalborg Universitet vil gerne informere dig om, hvordan vi indsamler og behandler dine personoplysninger i forbindelse med din tilmelding til, deltagelse i og skriftlige evaluering af Alumnefesten 2019. 
2. Derudover vil gerne bede om dit samtykke til at dele nær- og gruppebilleder, hvor du måtte optræde på, fra Alumnefesten 2019 på AAU Alumni hjemmeside og Facebook- og LinkedIn side
3. Du har også mulighed for at give dit samtykke til at optræde på og modtage en deltagerliste i forbindelse med arrangementet.
4. Endelig har du mulighed for at give dit samtykke til fremadrettet at blive kontaktet af Aalborg Universitet pr. e-mail omkring andre netværksaktiviteter arrangeret af Aalborg Universitet.

Aalborg Universitet er dataansvarlig for behandlingen af dine personoplysninger. Arrangøren af festen er AAU Alumni, som hører under AAU Innovation, Aalborg Universitet.

1. Behandling af personoplysninger 
Dette afsnit handler om behandlingen af dine personoplysninger ved tilmelding til og deltagelse i Alumnefesten 2019
Ved tilmelding til og deltagelse i Alumnefesten 4. oktober 2019, og efterfølgende evaluering, gemmer og behandler vi følgende personoplysninger om dig og den virksomhed, hvor du er ansat (hvis vi modtager denne oplysning): Navn, E-mail, Nuværende arbejdsplads, Studieretning, Dimissionsår og Betalingsoplysninger. 

Oplysningerne indsamles af Nemtilmeld.dk på vegne af Aalborg Universitet. Nemtilmeld.dk har underskrevet en databehandleraftale med Aalborg Universitet og handler derfor efter instruks fra Aalborg Universitet. Vi behandler dine personoplysninger for at sikre dig din deltagelse i Alumnefesten 2019, at kunne sende dig relevante praktiske informationer om arrangementet og for efterfølgende at kontakte dig med henblik på din evaluering af Alumnefesten 2019.  
Dine personoplysninger gemmes med henblik på opfølgning og evaluering af Alumnefesten. Oplysningerne gemmes i 5 år efter, at Alumnefesten 2019 er blevet afholdt i overensstemmelse med Bogføringslovens § 10. Herefter slettes de, med mindre du har givet samtykke til én eller flere af databehandlingerne neden for. Du kan når som helst få oplysninger om, hvilke oplysninger vi har gemt.

2. Samtykke til brug af billeder af dig 
Dette afsnit handler om din mulighed for at give samtykke til brug af billeder af dig
Aalborg Universitet vil gerne tage nær- og gruppebilleder under Alumnefesten 2019 og offentliggøre disse på AAU Alumnis hjemmeside og Facebook- og Linkedin side til omtale af Alumnefesten 2019 og markedsføring af fremtidige AAU Alumnefester. Vi beder derfor venligst om dit samtykke til at offentliggøre sådanne nær- og gruppebilleder, hvor du optræder på, på AAU Alumnis hjemmeside og Facebook- og Linkedinside. Billederne vil ikke blive anvendt til andet end dette og vil blive slettet senest 5 år efter Alumnefesten 2019 er blevet afholdt.

Ved afkrydsning i feltet "Jeg giver mit samtykke vedr. billeder iht. ”Info om behandl. af personoplysn., pkt 2
" i tilmeldingen giver jeg mit samtykke til, at Aalborg Universitet må offentliggøre nær- og gruppebilleder taget ved AAU Alumnefesten 2019, som jeg optræder på, på AAU Alumnes hjemmeside og Facebook- og Linkedinside i forbindelse med omtale af AAU Alumnefesten 2019 og markedsføring af fremtidige AAU Alumnefester.

3.  Samtykke til at optræde på og modtage en deltagerliste 
Dette afsnit handler om din mulighed for at give samtykke til at optræde på og modtage en deltagerliste i forbindelse med arrangementet. 
Endelig vil vi gerne give interesserede deltagere mulighed for at optræde på en deltagerliste. Hvis du ønsker at være på deltagerlisten og modtage denne, kan du give samtykke til, at Aalborg Universitet må offentliggøre dine oplysninger om navn, uddannelse, dimissionsår og nuværende ansættelsessted på listen. Deltagerlisten sendes pr. mail forud for festen og udleveres kun til de deltagere, som selv har givet samtykke til at fremgå af deltagerlisten.

Ved afkrydsning i feltet "Jeg giver mit samtykke vedr. deltagerliste iht. ”Info om behandl. af personoplysn., pkt 3” i tilmeldingen giver jeg mit samtykke til, at mit navn, studieretning, dimissionsår og navnet på mit nuværende ansættelsessted må offentliggøres på deltagerliste, der sendes pr. e-mail til deltagere i AAU Alumnefesten 2019 forud for festen.

4. Samtykke til at modtage tilbud om fremtidige netværksarrangementer
Dette afsnit handler om din mulighed for at give samtykke til at modtage tilbud om fremtidige netværksarrangementer. 

Derudover vil vi gerne invitere dig til lignende netværksarrangementer i fremtiden. Derfor beder vi dig venligst om dit samtykke til, at Aalborg Universitet må behandle dine oplysninger om navn, e-mailadresse, studieretning og nuværende arbejdsplads med henblik på, at kontakte dig fremadrettet om netværksarrangementer. Oplysningerne behandles løbende indtil du måtte trække samtykket tilbage. 

Ved afkrydsning i feltet "J
eg giver mit samtykke vedr. fremtidige tilbud iht. ”Info om behandl. af personoplysn., pkt4” i tilmeldingen giver jeg mit samtykke til, at Aalborg Universitet må kontakte mig pr. e-mail om andre netværksaktiviteter arrangeret af Aalborg Universitet og at Aalborg Universitet i den forbindelse må behandle mine personoplysninger til dette formål.

Det er frivilligt, om du ønsker at give dit samtykke, og du kan til enhver tid ændre eller trække dit samtykke tilbage. Samtykket kan ikke tilbagekaldes med tilbagevirkende kraft og vil derfor kun påvirke fremtidige behandlinger af dine personoplysninger. Retsgrundlaget for behandlingen er Databeskyttelsesforordningens artikel 6, stk. 1, litra a.
Ønsker du at ændre eller trække dit samtykke tilbage, kan du kontakte AAU Alumni på alumni@aau.dk

Læs mere om dine rettigheder, lovgrundlaget og hvordan du kan klage her 

                                                                                 

Find vej til arrangementet

Kontaktinformationer til arrangør

AAU Alumni, Aalborg Universitets alumnenetværk
Tlf: +45 99408090
alumni@aau.dk

Kontaktinformationer til arrangør

AAU Alumni, Aalborg Universitets alumnenetværk
Tlf: +45 99408090
alumni@aau.dk